120 órás nyelvtanfolyam

Mit is kell tudni az ajándék 120 órás nyelvtanfolyamról?

 

Teljesen ingyenesen jár a szintén ingyenes, érettségi utáni szakképzés mellé.
Első éves nappalis tanulóinknak kötelező angol órák formájában is beépítettük az órarendjébe, a többiek pedig fakultatív tanfolyamokra jelentkezhetnek.
Tényleg ajándék, mert a Külkereskedelmi Technikum támogatásával valósul meg, csak a tankönyvért kell fizetned, és azt is csak akkor, ha fakultatív tanfolyamra jársz.
Egyedülálló és kihagyhatatlan ajánlat, mert ha elvégzed, a versenyképes szakma mellett piacképes nyelvtudásra is szert tehetsz.
színvonalas oktatás garantált, mert az órarendi nyelvi képzéseket a Technikum nyelvtanárai, a fakultatív tanfolyamokat pedig az Európai Nyelvi Díjjal kitüntetett és a Minősített Nyelviskola címet viselő Studio Italia valósítja meg engedélyezett felnőttképzés keretében.
Fakultációban angol- vagy német- vagy olasz-nyelv tanfolyamot lehet választani, de javasoljuk, hogy azt a nyelvet részesítsd előnyben, melyből magasabb szinten állsz (kivéve, ha már rendelkezel középfokú nyelvvizsgával).
A fakultatív csoportok kialakítása a jelentkezők nyelvi szintjének és rendelkezésre álló idejének összehangolásával történik, tehát a részvételhez az is szükséges, hogy a Neked legmegfelelőbb nyelvi szinten és időpontban legyenek társaid, szám szerint legalább öt.
Ha lesznek, kiscsoportos oktatásban lesz részed, mivel legfeljebb 12 fős lesz a csoportod, melyben bőven nyílik majd alkalmad kommunikációs készségeid fejlesztésére pár- és csoportmunka során, de tanárod egyéni igényeidre is figyelni fog.
Ha a szakképzés mellett mégsem lehet kialakítani a Számodra megfelelő csoportot, a sikeres Szakmai vizsga utáni tanévben még visszavárunk, hogy élni tudj a felkínált lehetőséggel.
Ha a fakultatív tanfolyamra beiratkozol, nem veszíthetsz semmit, mert a nyelvtanfolyammal nem jár nyelvvizsga-kötelezettség, de azért két modulzáró házi vizsgát sikeresen kell majd teljesítened. Az órarendbe épített kötelező angolból viszont muszáj lesz érvényes osztályzatot szerezned.
És hogy mit nyerhetsz? Még több új ismerőst, szellemi felüdülést, sikerélményt és magabiztosságot, melyet új szakmádban kamatoztathatsz majd.