Online szakmai nap

A BZSH Külkereskedelmi Technikum alapításakor fontos programpontként határozta meg, hogy az Intézmény tanulóinak és oktatóinak részvételével minden évben Szakmai napot tartson.

photo

Kedves Diákok! Kedves Oktatók!

Az eseményre mindig olyan neves előadók kerülnek meghívásra, akik különböző gazdasági területeken értek el sikereket, és akik szívesen osztják meg gyakorlati tapasztalataikat, mesélik el karrierjük történetét.

Tavaly tavasszal a pandémia okozta bezárások miatt a rendezvény megtartásáról le kellett mondanunk, és sajnos idén sem tudunk személyesen találkozni. Úgy döntöttünk azonban, hogy online térbe költöztetve és „Fókuszban a sikeres hazai családi vállalkozások" címmel 2021. április 14-én, szerdán 10.00 és 12.00 óra között megrendezzük Szakmai napunkat a következő programmal.

10:00 - 10:05 Salusinszky András, a BZSH Külkereskedelmi Technikum igazgatójának köszöntője

10:05 - 10:25 Kulcsár Tibor, a Kulcs-Soft alapítója és tulajdonosa

10:25 - 10:45 Pandzarisz Tamás, a Panzi-Pet ügyvezető igazgatója

10:45 - 11:05 Zsirai Kata, a Zsirai pincészet tulajdonosa, borász

11:05 - 11:25 Rosenstein Tibor, a Rosenstein Étterem alapítója és tulajdonosa

11:25 - 11:45 Boross Dávid, az Oázis kertészet tulajdonosa és ügyvezető igazgatója

Kulcsár Tibornak az a kérése, hogy a résztvevők előzetesen nézzék meg az alábbi videót, hogy a Szakmai napon már inkább a kérdésekre tudjon válaszolni: Kulcsár Akadémia: Mi volt a sikerem titka?

És hogy még jobb elképzelésetek legyen arról, mi vár Rátok a rendezvényen, kattintsatok a linkre, ahol a 2019-es Szakmai nap történéseiről találtok beszámolót: https://kulkertechnikum.hu/hirek/2019-aprilis-16-an-szakmai-nap

A nappali tagozatos diákok számára kötelező a megjelenés a Szakmai napon - a tanórák aznap nem lesznek megtartva! Az esetleges hiányzás igazolására kizárólag orvosi igazolást fogadunk el, az egyéb okokból történő távolmaradást igazolatlannak tekintjük.

Biztatunk tehát Mindenkit, hogy vegyen részt a rendezvényen, mert valódi inspiráló élményekkel gazdagodhat!

A Zoom-linket 2021. április 12-én (hétfőn) küldjük majd, de ha addig is bármilyen kérdés/kérés felmerül, keressetek nyugodtan!